Ga naar de inhoud

Webdesign

Restyle

Er is geen twijfel dat een professionele website is uitgegroeid tot een essentiële voorwaarde voor uw onderneming. Sales2You kan u helpen ervoor te zorgen dat uw bedrijf optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden door het maximaliseren van uw online effectiviteit met professionele en effectieve web design. We houden ons aan web standaarden en passen de nieuwste technologieën toe om het bereik en effectiviteit te waarborgen.

Er is meer aan een website dan “flitsende” special effects, meer aan een logo dan “mooie” kleuren en er is meer aan een web applicatie dan alleen de snelheid.

Wij zijn ervan overtuigd dat we meer met minder kunnen bereiken en vinden dat eenvoud vaak wint in de meeste gevallen.

Ziet die super-duper Flash intro er niet geweldig uit? Ja, maar slechts 1 keer. Als iemand het geduld heeft om het te downloaden. Na dat de mensen deze Flash hebben gezien, drukken ze op de “skip intro” of erger nog, ze geven het op en nemen afscheid van uw website! Als u meer mensen naar uw website wilt, zorg er dan voor dat Flash op een andere manier werkt, zodat de laadtijd verkleint wordt.

Dat is meer met minder.

Bekijk onze portfolio en voel u vrij om contact met ons op te nemen voor een offerte.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@sales2you.nl of bel 0320-747100
 

Restyle is niet alleen een creatief proces, maar het moet interactief, effectief, gebruiksvriendelijk en afgestemd zijn op uw bezoekers en zoekmachines.

Efficient

Wij leveren uw website binnen 30 dagen. Heeft u enkel een vraag? Wij reageren binnen 24 uur.

Bedrijf sites

In welke branche u ook zit, wij weten zeker dat wij u van dienst kunnen zijn. Dus heeft u nog vragen? Neem contact op.

Webshops

Wilt u een simpele maar effectieve webshop? Dan kunnen wij er eentje voor u bouwen.