Ga naar de inhoud

Over ons

Ons verhaal

Bent u een startende ondernemer of heeft uw onderneming nog geen website? Dan bent u op de juiste plek. Sales2You Webdesign luistert naar u en bouwt een oplossing op maat uit.

Wij hebben ervaring in het bouwen van nieuwe websites, aanpassen van bestaande websites en nog veel meer, want mensen moeten graag op uw website surfen. Daarom besteedt Sales2You Webdesign extra veel aandacht aan een fris, elegant en aantrekkelijk ontwerp. Uiteraard helemaal in lijn met uw huisstijl en imago.

Gebruiksvriendelijk voor surfers. Surfers hebben geen geduld. Daarom toont Sales2You webdesign uw potentiële klanten snel de weg naar de informatie die ze zoeken. Met een logische opbouw, glasheldere webteksten en eenvoudige, intuïtieve navigatie. Voor slechts €49.95 heeft u al een mooie, unieke website.

Wilt u uw website door ons laten beheren? Het actueel houden van een website is misschien wel het belangrijkste aspect om een blijvende band met uw bezoekers te houden. Voor het beheer van een website sluiten we altijd een contract met de klant waarin duidelijk beschreven staat welke beheerstaken wij uitvoeren en wat de verantwoordelijkheid van de klant is.

Efficient

Wij leveren uw website binnen 30 dagen. Heeft u enkel een vraag? Wij reageren binnen 24 uur.

Bedrijf sites

In welke branche u ook zit, wij weten zeker dat wij u van dienst kunnen zijn. Dus heeft u nog vragen? Neem contact op.

Webshops

Wilt u een simpele maar effectieve webshop? Dan kunnen wij er eentje voor u bouwen.