Ga naar de inhoud

SEO

Metatags

Een metatag is een veld in een document dat specifieke metadata bevat. Een document kan doorgaans meerdere metatags bevatten, die informatie geven over het document.

Metatags zijn bedoeld om (niet normaal zichtbare) informatie op te nemen over de inhoud van een website of een webpagina. Hiertoe wordt in de code van de pagina eerst een aanduiding opgenomen van het soort informatie, en daarna de informatie zelf. Die laatste kan beschrijvend van aard zijn, of kan een opsomming van trefwoorden bevatten.

Voorbeelden van metatags zijn “Auteur = Oscar Wilde” of “Het jaar van uitgifte van dit document is 1988.”. Het eerste voorbeeld is beter te gebruiken door computers doordat het van een duidelijke syntaxis gebruikmaakt: “naam van tag = beschrijving”. Het tweede voorbeeld gebruikt natuurlijke taal als syntaxis, wat voor mensen plezieriger oogt, maar voor computers moeilijker te interpreteren is.

Soms wordt informatie zowel in het document zelf gegeven (voor de lezer van het document) als in een metatag (bijvoorbeeld voor programma’s die de collectie waar het document deel van uitmaakt beheren).

Metatags zijn bedoeld om (normaal niet-zichtbare) informatie op te nemen over de inhoud van een website of een webpagina.

 

tags: seo, meta tags,marketing,meta tag,html uitleg,meta description,toevoegen van meta tags op website,website meta tags seo,

Creëer vertrouwen bij uw bezoekers en voorkom boetes

Beveilig vandaag nog uw website met een SSL certificaat.

Efficient

Wij leveren uw website binnen 30 dagen. Heeft u enkel een vraag? Wij reageren binnen 24 uur.

Bedrijf sites

In welke branche u ook zit, wij weten zeker dat wij u van dienst kunnen zijn. Dus heeft u nog vragen? Neem contact op.

Webshops

Wilt u een simpele maar effectieve webshop? Dan kunnen wij er eentje voor u bouwen.